Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere

Interjúk


Dézsi Csaba András

2021-04-21 | 24.hu


Orvosként és polgármesterként az is a feladatom, hogy szóvá tegyek minden olyan döntést, amely a betegeknek vagy a győri polgároknak hátrányos lehet – nyilatkozza a 24.hu-nak Dézsi Csaba András. Győr kormánypárti polgármestere, a helyi kórház kardiológiai osztályának vezetője igazi fenegyerek, elmondása szerint eddig mégsem kapott soha feddést pártja vezetőitől.

Elolvasom

Dézsi Csaba András

2021-02-01 | Rosszultudjuk.hu


Nyilvános lesz-e a városi cégek átvilágításának végeredménye? Kell-e hitelt felvennie Győrnek, és mennyire hibás a szoros költségvetésért a kormány? Megtudhatják-e a győriek, hogy a szakmai vélemények szerint is rossz állapotban van-e a színház épülete? Mi a terv most egyáltalán a színházzal?

Elolvasom

Dézsi Csaba András

2021-01-30 | Magyar Nemzet


Több nagy beruházást terveznek Győrben a következő években, a fejlesztéseknek köszönhetően megújulna a megyeszékhely történelmi belvárosa, közlekedése, és új kulturális negyedet is kialakítanának – erről beszélt a Magyar Nemzetnek Dézsi Csaba András, aki egy éve, 2020. január 31-én tette le a polgármesteri esküt.

Elolvasom

Dézsi Csaba András

2021-01-01 | Kisalföld


Győr polgármesterével beszélgettünk a közel egyéves munkájáról és az előtte álló feladatokról. Dr. Dézsi Csaba András elmondta, hogyan dolgozik együtt 130 ezer „munkatársával”, beszélt sikerről és kudarcról, városi legendákról, valamint a jövőre 750 éves Győr ünnepi terveiről.

Elolvasom

Dézsi Csaba András

2020-11-21 | Győr+


Össze akar kacsintani az egész várossal, s egyre többen kacsintanak vissza rá. Tíz hónapos polgármesterségéről, a humorról, a tervekről, a belvárosi parkolásról, a helyiérdekű vasútról, egy robottechnológiai centrumról is beszél dr. Dézsi Csaba András polgármester, orvosprofesszor, akinek a szívkatéterezés is szenvedélye maradt.

Elolvasom

Dézsi Csaba András

2020-10-09 | Győr+ TV (videó)


Nagyon sok munkatársam van, az összes győri a munkatársam. 140 ezer ember szemével látjuk azt, hogy mik a problémák, és ezekből a visszajelzésekből tudunk építkezni.

Elolvasom

Dézsi Csaba András

2020-09-16 | index.hu


Ha én orvosként nem küzdök azért, hogy megmentsem valakinek az életét, akkor nem végzem jól a dolgomat. Én azt mondom, srácok, a főnök megadott mindent, miért nem harcoltok?

Elolvasom

Dézsi Csaba András

2020-07-31 | átlátszó.hu


– Ön győri, nem?
– Igen.
– Akkor az Ön véleménye legalább olyan fontos, mint az enyém.

Elolvasom